Maak kennis met tennis bij Tennisschool Niek Schothuis in Oldenzaal, Denekamp en Ootmarsum.

Disclaimer

Alle internetpagina's van Tennisschool Niek Schothuis bevatten informatie bedoeld voor persoonlijk gebruik. Tennisschool Niek Schothuis wil op deze internetsite correcte en actuele informatie geven, maar kan niet garanderen dat alle informatie juist is. Tennisschool Niek Schothuis aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Niets van deze internetsite mag vermenigvuldigd worden, zonder schriftelijke toestemming van Tennisschool Niek Schothuis. Ook behoudt Tennisschool Niek Schothuis zich het recht voor om, zonder voorafgaande waarschuwing, wijzigingen in alle informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen.

Maak kennis met tennis!

Tennisschool Niek Schothuis geeft training in ondermeer Oldenzaal, Denekamp en Ootmarsum. Er wordt training gegeven op de banen van tennisvereniging T.Z.B. (Zuid-Berghuizen Oldenzaal), T.V. Denekamp en T.C. Ootmarsum.

Wij geven training aan iedereen. Of u nu tennis wilt gaan spelen voor de lol, om lekker te bewegen of om zo goed mogelijk te worden om toernooien en competitie te spelen.

Voor elk niveau en iedere leeftijd kunt u terecht bij tennisschool Niek Schothuis. De trainingen zijn goed opgebouwd en veelzijdig waardoor de tennissport voor u ineens veel meer mogelijkheden biedt en u er meer plezier/succes aan zult beleven.